O nama

Air Corridor

Turistička agencija AirCorridor je osnovana 1996. godine. Nalazimo se na Novom Beogradu u YU Business Centre-u od osnivanja. Jedna smo od najstarijih agencija sa sedištem na Novom Beogradu!

Od osnivanja posedujemo međunarodnu licencu za izdavanje avio karata (IATA) i imamo ugovore sa svim avio kompanijama na našem tržištu. Ukoliko imate potrebu da koristite usluge avio prevoza, AirCorridor Vam može ponuditi, pored redovnih avio karata i specijalne aranžmane sa avio kompanijama, čime ste u prilici da na osnovu realizovanih putovanja ostvarite značajne uštede i beneficije za Vas i Vaše preduzeće.

Pored avio karata, ukoliko postoji potreba, kod nas možete pribaviti putno osiguranje za Vaša putovanja u inostranstvo.

U opuštenoj atmosferi organizacija Vaših putovanja je sigurna i na obostrano zadovoljstvo. Zahvaljujemo se na Vašem vremenu i poverenju i nadamo se da cemo moći da Vam pomognemo.

S poštovanjem,
AirCorridor d.o.o.

Usluge koje pružamo:

Od osnivanja posedujemo međunarodnu licencu za izdavanje avio karata (IATA) i imamo ugovore sa svim avio kompanijama na našem tržištu.

  • Prodaja redovnih avio karata i specijalni aranžmani sa avio kompanijama
  • Putno osiguranje DDOR Novi Sad

Kontakt

Nalazimo se na Novom Beogradu u YU Business Centre-u od osnivanja. Jedna smo od najstarijih agencija sa sedištem na Novom Beogradu!

Address: Bulevar Mihaila Pupina 10ž VP lokal 7
Telephone: +381 11 2130 330, 2130 536
FAX: +381 11 3115 642
E-mail: avio.karte.aircorridor@gmail.com